tiistai, 7. huhtikuu 2009

Uusi blogi!

 blogi on siirtynyt toiseen osoitteeseen

http://www.scalamanu.blogspot.com/

käythän katsomassa!

1239118231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

perjantai, 27. helmikuu 2009

Hiihtämistä ja peltoilua

Yhteenveto viimepäivistä. Olen siis keksinyt uuden harrastuksen, koirahiihdon! Se on toooooosi kivaa ainakin minun mielestäni! Scalakin siitä tykkää. Elikkäs homma menee sillä tavalla että hiihtäessäni pidän Scalaa ihan vapaana.
  Mitä muutako olemme tehneet? No peltoilua ollaan myös harrastettu ahkerasti sillä Manua yritän pitää mahdollisimman paljon vapaana jotta oppisi pysymään näköetäisyydellä. Hyvin on peltoterapia onnistunut sillä Manu ei ole karannut aikoihin! Jospa saisin sen pysymään kesätkin nätisti vapaana. Peltoilu kaverina on ollut Belma koira omistajansa kanssa.
  Ja tottakai tähän loppuun vielä vähän peltoilu kuvia!!


 

sunnuntai, 1. helmikuu 2009

Mihin ne meidät oikein jätti!!??

Eli siis veimme koirat eilen hoitolaan (eilen sattui mukavasti olemaan vielä Manun synttärit) koska lähettiin hesaan kattomaan Hartwall areenalle prinsessoja. Scala ja Manu piti kauhean älämölön kun me ei otettu niitä mukaan autoon vaan jätettiin ihan tuntemattoman ihmisen hoidettavaksi. Kaipa ne olivat olleet ihan kiltisti, ei meille ainakaan mitään ihmeempiä sanottu kun tänään parivaljakon noudimme. Molemmat oli kyllä hirveän väsyneitä kotiin tullessa.

lauantai, 24. tammikuu 2009

Kyläilemässä Belma koiran luona

Elikkäs tänään oltiin Manun kanssa Kylässä Belman luona. Kuvailin Belmaa ja Manua ulkona. tässsä vähän otoksia

lauantai, 17. tammikuu 2009

Pakkasta ja juoksuja

Elikkäs Scalalla alko juoksut vähän aikaa sitten. Ei ole kyllä yhtä painajaista kun ensimmäiset (5 minuuttia ja pöksyt rikki). Vasta yhdet pöksyt on rikottu (tuulettaa). Olin koirien kanssa tunnin lenkillä. Oli kyllä kova pakkanen. Scalunkin tassut taisi vähän jäätyä.